1996-2000

Sammaleen viherrystä, arkista aherrusta

1996

Valkoinen Talo Incentive-House. Tuotti, toteutti ja organisoi yrityksille ja yhteisöille yksilöllisiä kannuste- ja kokouspalveluja perustehtävänsä lisäksi. Yrityksille järjestettiin tiimivalmennusta asiantuntevan ja liikunnallisen henkilöstön johdolla. Henkilöstöön rekrytoitiin mukaan myös liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisia. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelukonsepti oli valmis tarjottavaksi yrityksille ja kuntasektorille.

Valkoinen Talo Incentive

1997

Kokonaisvaltainen palvelukonsepti. B to B -markkinointiin. Asiakkaina suuret valtakunnalliset yritykset ja kunnat ja kaupungit. Imagopukeutuminen ja tiimivalmennus samasta yrityksestä laadukkaasti ja luotettavasti.

Mittarit ja renkaat pyörähtelevät

1998

Riitta Suonpää matkasi vuonna 1998 Ähtärinreitin Loma Oy:n, tutummin Ähtärin Eläinpuiston toimitusjohtajaksi. Mittarissa hänellä oli silloin reilusti alle 40 vuotta, mutta kokemusta johtotehtävistä ja koulutustehtävistä oli kertynyt paljon ja Riitta Suonpään taitoihin luotettiin. Matkamittariin tuli päivittäin kilometrejä paljon enemmän: kotipihasta työpaikalle oli tasan sata kilometriä.

Voimavarojen yhdistäminen on enemmän kuin viisautta

1999

Valkoisen Talon tuotannon ja vähittäiskaupan liiketoiminnot myytiin. Riitta Suonpää siirtyi palkkajohtajaksi ja liikkeenjohdon konsultiksi.

Riitta Suonpää on konsulttina mukana yhdistämässä Suomen käsityön museota, Suomen kansallispukukeskusta ja Aiviaa saman katon alle.

Ovien aukaisua ja uusien polkujen raivaamista

2000

Konsultoinnin vahva osaaja. Riitta Suonpää on toiminut liikkeenjohdon konsulttina ja kouluttajana koko 1990-luvun oman toimensa ohella. Lisäksi hän oli mukana mm. Suomen käsityön museossa konsulttina ja Keski- Suomen Käsi- ja taideteollisuusyhdistyksen hallituksessa ja vuokrajohtajana vuosina 2000-2002.