Tarina

Valkoinen Talo/Riitta Suonpää Ky

Tien alkutaivalta

Riitta Suonpää Ky on perustettu vuonna 1989 markkinointi ja yrityskonsultointiyhtiöksi. Markkinointipalvelujen sekä konsultoinnin lisäksi toiminta laajentui terveydenhuoltoalan ammattiasujen suunnittelulla ja markkinoinnilla Helsingin seudulla. Pian ensimmäisten ammattiasujen toimitusten jälkeen tehtiin kauaskantoiset kumppanuussopimukset, joissa mm. Lindström Oy oli yhtenä osapuolena. Näin alkoi myös ammattipukeutumisen aikakausi yhtiön alkuvuosina. Ammattipukeutuminen ja siihen liittyvä suunnittelu valmistuttaminen sekä b to b – markkinointi muodostuivat kivijalkabisnekseksi yhtiölle pitkälle tulevaisuuteen.

Riitta Suonpää Ky osti Valkoisen Talon liiketoiminnot vuonna 1990. Näin muodostui Valkoinen Talo/ Riitta Suonpää Ky.

Suomalaisuus ja suomalainen laatutyö kuuluvat Valkoisen Talon filosofiaan. Toimitusketjujen ja asiakkuuksien hallinta sekä jälkihoito ovat toimintamme kivijalkoja. Luottamuspääoman ja sosiaalisen pääoman rakentaminen asiakkuuksissa ovat alusta alkaen kuuluneet Riitta Suonpää Ky: n toimintafilosofiaan.

Kotimainen huippulaatu sekä nopeat ja joustavat toimitukset noteerattiin myös kansainvälisillä markkinoilla.

Miellyttävää, mutta ei jäänyt mitään erikoista mieleen. Paitsi Valkoinen Talo, siitä me ei oltu koskaan kuultu. Ajattelin sitä ihan asiakkaan kannalta, siinä oli stretchiä, trikoota, kauniita laskeutuvia vaatteita. Asiakkaat tykkää.

– Helsingin Sanomat 28.8 1991 Pohjoismaisista muotimessuista.

Lue lisää…