Valkoinen Talo Partner

Valtakunnallinen Coachingklinikka

Valkoinen Talo Partner on yhteisödynaamisuutta ja ihmisen kokonaiskuntoisuutta edistävä valtakunnallinen valmennustalo. Yritys on perustettu vuonna 1988. Kokonaiskuntoisuuden näkökulmasta autamme ihmistä psyykkisenä, fyysisenä ja sosiaalis-emotionaalisena sekä ammatillisena kokonaisuutena.

Asiakkuudet

Asiakkaitamme ovat yritykset, kunnat ja valtiohallinto. Valkoinen Talo on jo 20 vuoden ajan toiminut suuryrityksissä, pk-sektorilla, julkishallinnossa, sosiaali- ja terveystoimessa sekä opetustoimessa kunnissa ja kaupungeissa valtakunnallisesti.

Valmentajat ja asiantuntijayhteisö

Valmentajayhteisön ylpeys ja rikkaus on teoreettinen sekä moniammatillinen pätevyys yhdistettyinä pitkään kokemukseen. Valtakunnallinen Coachingklinikka on luotu yhteistyössä vahvojen ja monipuolisten kompetenssien sekä henkisen kasvun polkuja kulkevien valmentajiemme kanssa.

Laadukkaat valmennukset räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan

Valmennuskokonaisuutemme rakentuvat asiakkaan tarpeiden mukaan klinikoidemme palveluista:

  • Johtajuus- ja vuorovaikutusklinikka
  • Stressi- ja palautumisklinikka
  • Liikunta- ja terveysklinikka
  • Senioripalvelut ja soveltavan tutkimuksen klinikka

Coachingklinikka Päijänteen rannalla

Valkoisen Talon Coachingklinikka sijaitsee Muuramen Kinkomaalla noin 10 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta etelään. Luonnon kaunis Päijänteen ranta, upeat ulkoilumaastot ja viihtyisä pihapiiri hellivät mieltä ja kehoa. Tutustu Kinkomaan Vitapolikseen.

Kinkomaa